Cabrioletkappen

KLASSIEKE AUTO INTERIEUR

Klassieke auto interieur weer als nieuw. Wanneer uw old- of youngtimer van nieuw leder of stof voorzien moet worden bent u op het juiste adres bij Cabrio-Partner. Wij hebben veel ervaring in het authentiek bekleden van old- en youngtimers en behandelen het interieur van uw klassieke auto met grote zorg.

Interieur vervangen klassieke auto's

Originele bekledingsmaterialen

Het is belangrijk om gebruik te maken van de juiste en zoveel mogelijk originele materialen voor het interieur van uw klassieke auto. Ook de uitvoering en werkwijze moet het origineel zo veel mogelijk benaderen. Bij het bekleden van interieur bij een klassiek auto wordt vaak vergeten wat er onder de bekleding zit. Daar vinden we namelijk nog andere zaken die van invloed zijn op het eindresultaat zoals vullingen, het verenpakket, het stoelframe, deurpanelen etc. Deze zaken ontsnappen niet aan onze aandacht, zodat u kunt genieten van een nieuw uitziende interieur in uw klassieke auto.

Duidelijke prijsopgave vooraf

Ook hiervoor geldt: van tevoren nemen wij al uw wensen door en geven u duidelijk en helder advies, ook voor wat de kosten en levertijd betreft. Komt u gerust eens vrijblijvend ons bedrijf bezoeken om een indruk op te doen. Wij zijn een erkend FOCWA bekleedbedrijf en ook lid van de Dutch Car Restorers.

Ga terug