Cabrioletkappen

Bovag erkend

In onze professionele autobeklederij werkt ons team van specialisten met de grootst mogelijke zorg en gevoel voor originaliteit aan de auto-interieurs. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij werken samen met diverse huisleveranciers van Porsche en gerenommeerde bedrijven uit diverse Europese landen. Deze ingrediënten zorgen, samen met een open en eerlijke communicatie richting onze cliënten, voor een optimaal eindresultaat.

Cabrio-Partner is een door Bovag erkend autobekleedbedrijf. Deze erkenning is geen cadeautje maar een verdienste. Het Bovag label wordt verkregen door te voldoen aan diverse toelatingseisen op het gebied van opleidingen, werkplaatsuitrusting, verzekeringen, etc.

Bovag-geschillencommissie

Bij klachten kan Bovag worden gevraagd te bemiddelen en/of de Bovag-geschillencommissie in te schakelen. Deze commissie doet een bindende uitspraak over het geschil.

Wij passen de Bovag voorwaarden toe.

Focwa GarantieFocwa erkend

In onze professionele autobeklederij werkt ons team van specialisten met de grootst mogelijke zorg en gevoel voor originaliteit aan de auto-interieurs. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Wij werken samen met diverse huisleveranciers van Porsche en gerenommeerde bedrijven uit diverse europese landen. Deze ingrediënten zorgen, samen met een open en eerlijke communicatie richting onze cliënten, voor een optimaal eindresultaat.

Cabrio-Partner is een door FOCWA erkend autobekleedbedrijf. Deze erkenning is geen cadeautje maar een verdienste. Het FOCWA label wordt verkregen door te voldoen aan diverse toelatingseisen op het gebied van opleidingen, werkplaatsuitrusting, verzekeringen, etc.

Focwa Garantie

FOCWA Zekerheidsfonds en garantie

Daarnaast is Cabrio-Partner deelnemer aan het FOCWA Zekerheidsfonds waardoor er FOCWA-garantie kan worden afgegeven op de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Dit houdt in dat FOCWA borg staat voor de kwaliteit van ons werk en een eventuele garantieclaim kan opvangen.

ANWB/FOCWA-geschillencommissie

Bij klachten kan FOCWA worden gevraagd te bemiddelen en/of de ANWB/FOCWA-geschillencommissie in te schakelen. Deze commissie doet een bindende uitspraak over het geschil.