Cabrioletkappen

AUTO INTERIEUR BEKLEDEN

Auto interieur bekleden kan om verschillende redenen. Voor uw youngtimer of oldtimer kan het bekleden van het interieur de authentieke uitstraling geven die bij de auto hoort. Als u het interieur van uw moderne auto wil bekleden, dan kan dat meer gemak en comfort geven.

Old- en youngtimer interieur bekleden

Bij het interieur bekleden van old- en youngtimers is het belangrijk om de authentieke straling te behouden en de auto met grote zorg te behandelen. Hier is Cabrio-Partner gespecialiseerd in. Bekijk meer informatie over autointerieur klassieke auto's.

auto interieur bekleden old en youngtimer

Originele bekelding en werkwijze

Bij youngtimers en oldtimers is het aangeraden om zoveel mogelijk gebruik te maken van de orginele bekleding en materialen. Maar het bekleden van uw auto interieur ziet u niet alleen aan de buitenkant. Er moet namelijk ook rekening gehouden worden met hetgeen wat onder de bekleding zit. Deze zaken, zoals vullingen, stoelframe, deurpanelen etc. hebben allemaal invloed op het eindresultaat.

Moderne auto interieur bekleden

Interieur bekleden van een moderne auto is vaak ter verbetering van het comfort, uitstraling, maar ook voor het gemak met reinigen. Door uw auto interieur te voorzien van leder geeft u ook een persoonlijke 'touch' aan de auto. Bekijk meer informatie over autointerieur moderne auto's.

Beste leersoorten

Met het auto interieur bekleden en met het voorzien van leder, vervaardigen wij het interieur geheel zelf (handgemaakt). Hierom kopen wijzelf de beste ledersoorten. Daarnaast hebben wij ook nog de afwerking in eigen hand, waardoor wij een hoogwaardig product kunnen afleveren, ook op lange termijn. Dat is toch ook wat u wilt als u uw autointerieur laat bekleden.

Ga terug