Cabrioletkappen

Informatie voor schadeherstelbedrijven

Zoals u weet is het herstellen en/of vervangen van cabrioletkappen (of softtops) specialistisch werk waarbij het ook nog wel eens mis kan gaan. De meeste universele schadeherstelbedrijven hebben onvoldoende ervaring op dit gebied en willen geen risico lopen dat de cabrio of de kap wordt beschadigd door een onjuiste montage.

U blijft aanspreekpunt voor klant

Cabrio-Partner neemt deze zorgen graag van u over met behoud van de gebruikelijke marge waarbij uw bedrijf uiteraard aanspreekpunt blijft voor de verzekeringsmaatschappij, expert en verzekerde. Veel schade-experts bevelen ons aan. Het is zelfs mogelijk om zelf een originele kap aan te leveren en deze vakkundig door Cabrio-Partner te laten monteren. Bel of mail ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij zijn FOCWA-erkend en passen de FOCWA-leverings- en betalingsvoorwaarden toe.

schadeherstelbedrijven

Ondersteuning van Cabrio-Partner

Omdat ook veel schade-experts vragen hebben op dit bijzondere vakgebied geven wij regelmatig workshops voor experts en bieden andere ondersteuning. Zo heeft Cabrio-Partner - speciaal voor schade-experts van Nivre - een website ontwikkeld met alle relevante informatie over schades aan cabrioletkappen. Bovendien krijgt u hier uitgebreide informatie over Cabrio-Partner Net: een landelijk dekkend netwerk van samenwerkende FOCWA erkende cabriospecialisten. Deze website is beveiligd met een wachtwoord. Indien u deze site wenst te bezoeken maar nog geen wachtwoord heeft, stuurt u ons dan even mail. De schade website van Cabrio-Partner Net vindt u hier.

Ga terug