Cabrioletkappen

ZELFMONTAGE VAN CABRIOLETKAPPEN

Misschien heeft u eraan gedacht om zelf een nieuwe cabrioletkap te monteren teneinde kosten te besparen. Een logische gedachte: tegenwoordig worden er regelmatig cabrioletkappen op internet aangeboden voor zelfmontage. Vergeet niet dat dit doorgaans restpartijen zijn van inferieure kwaliteit of aanbieders (van huis uit) die hun producten bij een fabriek in het buitenland kopen, waar de kwaliteitsbedrijven geen cabrioletkappen willen kopen.

Zelfmontage Cabriokap

Eindresultaat

Nu moet u weten dat het eindresultaat bij een nieuwe cabrioletkap van diverse factoren afhankelijk is. Echter, de montage is zonder meer van doorslaggevende betekenis. Het vereist veel ervaring en kennis om de kap op de juiste wijze te monteren en ook zal de kap bij verkeerde montage snel uitscheuren, lekken achteraf en extra windgeruis veroorzaken. Daarom adviseren wij u om de nieuwe cabrioletkap altijd te laten monteren door de vakmensen van een cabriospecialist.

FOCWA erkende autobekleders

Wij werken met FOCWA gediplomeerde autobekleders en u wilt waarschijnlijk langer van uw cabrioletkap genieten dan alleen de eerste paar maanden. Uiteraard heeft u dan ook 2 jaar FOCWA-garantie en bovendien zijn wij ook deelnemer van het FOCWA Zekerheidsfonds. Vanzelfsprekend kunt u kappen die met drukknopen worden bevestigd, wel gerust zelf monteren. Dit soort kappen wordt vaak toegepast op 4x4 auto’s en sommige Engelse cabrio’s.

Ga terug