Cabrioletkappen

LEDEREN BEKLEDING AUTO

Lederen bekleding voor uw auto? Maak uw auto helemaal af. Lederen bekleding in uw auto kan om verschillende redenen, denk bijvoorbeeld aan: comfort en uitstraling, het voorkomen van bijtelling, persoonlijke 'touch', gemak met reinigen, etc.

Beste lederen bekleding voor uw auto

Als wij lederen bekleding in uw auto gaan aanleggen, vervaardigen wij het interieur geheel zelf. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de beste lederen bekleding in te kopen. Deze lederen bekleding werken we met de hand af, zodat we u een hoogwaardig eindproduct in uw auto krijgt. Dit geldt ook op lange termijn.

Interieur vervangen moderne auto's

Fabriekspecificaties met lederen bekleding

Wij werken uiteraard via orginiele fabrieksspecificaties. Dit doen wij voor uw veiligheid, zoals het gebruik van het juiste airbag-garen etc. Van te voren overleggen wij met u de mogelijkheden met betrekking tot kleur, print, uitvoering en levertijd. Ook auto's die niet standaard zijn uitgevoerd kunnen met leer bekleed worden.

Lederen bekleding in uw auto?

Wilt u lederen bekleding in uw auto? Vraag dan gerust naar de mogelijken voor uw auto via info@cabrio.nl of via +31 (0) 343 45 65 99.

Ga terug